Karakalem nedir, karakalem teknikleri nelerdir?

Karakalem nedir, karakalem teknikleri nelerdir?

Teknik olarak konuşursak, karakalem yanmış organik maddedir. Genellikle malzeme ahşaptır. Bir çizim yaratmak için sanatçılar tarafından kullanılan birkaç kömür türü var. Bu tür kömür "asma" ve "sıkıştırılmış" içerir.

karakalem genellikle yanmış söğüt ağacından oluşur. karakalem bir yüzeye kolayca yayılır ve silmesi çok kolaydır. Sonuç olarak, sıkıştırılmış karakalemnden çektiğinizde kolayca lekelenir ve kolayca lekelenir. (Bu bir yarar olabilir.)

Sıkıştırılmış karakalem bir tutkal bağlayıcısı ile bir arada tutulur ve karakalemnden daha koyudur. Sonuç olarak, silinmesi daha zor, lekelenmesi daha zor, ancak daha koyu bir iz bırakıyor. Sıkıştırılmış karakalem yuvarlak çubuk, kare şeklinde bir çubuk veya kalem olarak gelebilir. (karakalem daima yuvarlak çubuktur.) Bazı sıkıştırılmış karakalem pigmentlidir. Beyaz sıkıştırılmış karakalem budur.

Kömür ile Çizim Araçları

Berabere karakalem kullanırken, birkaç aracın kullanımınıza sunulması gerekir. Birincisi, çeşitli kömür tozu, sıkıştırılmış kalem formlarına ihtiyacınız olabilir. Ayrıca bir yoğrulmuş silgiye sahip olmak isteyeceksiniz.